Referenties

van jongeren en ouders

Ik vond de training erg leerzaam. Door oefeningen leer je in jezelf vertrouwen, maar ook hoe je problemen die je tegenkomt het beste op kan lossen en ermee om kan gaan. Het is ook gezellig, en de oefeningen zijn leuk en leerzaam. Ze laten je goed nadenken en je kan er veel mee. Ook als de training is afgelopen kun je ze op momenten dat je het even nodig hebt toepassen, dat is erg fijn. Het was heel goed en ik heb er heel veel aan gehad.Cliënt training (v, 18 jr)

Ik vond de examentraining wel leuk om te doen met de andere meiden. Soms zat ik er wel een beetje tegenop maar als ik er eenmaal was dan viel het heel erg mee. Iedereen vertelt wat zij wilt zeggen en soms word er wat aan je gevraagd en luisteren de anderen naar je. Het heeft me geholpen om positief vooruit te kijken bij het examen.Cliënt training (v, 16 jr)

Ik heb heel erg angst om te falen, ik heb namelijk al twee keer eerder examens gemaakt. Dit jaar kreeg ik hulp omdat ik al twee keer was gezakt. Dit jaar zou Stephanie mij helpen. Eerst dacht ik van: hoe kan zij mij nou helpen als ik zelf niet eens weet wat de oorzaak is waarom ik zo gestrest bent tijdens examens. Door met Stephanie te praten over van alles en nog wat kwamen we er samen achter waar het mis ging. Wat ik heel fijn vond tijdens de trainingen was dat ik alles bij haar kwijt kon wat me dwars zat. Dat luchtte steeds erg op. De trainingen vond ik heel erg fijn, en ja hoor ik ben geslaagd, en daarvoor wil ik Stephanie heel erg bedanken!Cliënt training (v, 18 jr)

Bij “gelukkig toeval”, via de middelbare school, terecht gekomen met onze zoon bij Stephanie van Oorschot. Al met de eerste kennismaking, zowel met ons als met onze zoon, was er een goede klik tussen beide partijen, wat van essentieel belang is om goed resultaat en doorzettingsvermogen tijdens de therapie neer te zetten. Privé hebben wij na school de therapie met Stephanie doorgezet en er is een lange weg afgelegd, met een tevreden resultaat. Het feit dat de therapie nu is afgesloten geeft je niet het gevoel dat je er alleen voor staat. Zowel mijn zoon en wij als ouders, zullen ten aller tijde een beroep kunnen doen op Stephanie. Stephanie is erg goed met jongeren, ze heeft feeling met ze, de begeleiding is kundig en doortastend, met een prettige sfeer, die jongeren op hen gemak stelt, zodat er goede resultaten behaald kunnen worden, wat voor pubers een groot belang is. Onze zoon heeft door Stephanie, gelukkig, zijn weg beter kunnen vinden en heeft geleerd om bepaalde moeilijke keuzes te kunnen overzien en hiermee om te kunnen gaan.Moeder cliënt (m, 16 jr)